26 Ocak Dünya Gümrük Günü Kutlamaları

28 Ocak 2022

26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ KAPSAMINDA PERSONELİMİZİN GÜMRÜK GÜNÜ KUTLANDI
 

25 Ocak 2022 tarihinde, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürümüz Sayın Ersin BAŞARAN, İdare Amirlerimiz ve personelimizin katılımı ile Kızılay’a kan bağışında bulunuldu. Akabinde düzenlenen yemekte, yıl boyunca çalışmalarında başarılı olan personele, Bölge Müdürümüz tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.


ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KOYMA TÖRENİ

26 Ocak 2022 tarihinde Bölge Müdürümüz Sayın Ersin BAŞARAN, İdare amirlerimiz ve personelimizin katılımı ile 26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bölge Müdürümüz Ersin BAŞARAN’ ın Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayan tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu. 



Bölge Müdürlüğümüz hizmet binasında, 26 Ocak 2022 tarihinde Samsun Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri KILIÇ, Samsun İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Ömer URHAL, Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sayın Ahmet BAHADIR, Samsun İl Jandarma Komutanı Sayın Ömer ERSEVER ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, ihracatçı firma temsilcileri, Gümrük Müşavirleri ve basın mensuplarının katılımı ile resepsiyon ve Dünya Gümrük Günü kutlama etkinliği düzenlendi.
Söz konusu etkinlikte; Samsun Valisi Sayın Doç.Dr.Zülkif DAĞLI, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR, Bölge Müdürümüz Sayın Ersin BAŞARAN ve Gümrük Müşavirleri Derneği Samsun Temsilcisi Sayın Abdülkadir KÖSTEK günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmış, akabinde 2021 yılında Samsun ilinde en fazla ihracat yapan firma temsilcilerine  Plaket ve Başarı Belgeleri takdim edilmiştir.