15 Temmuz Gazisi Personelimiz Selim ÖZDEMİR’i Ziyaret

12 Temmuz 2024

Bölge Müdürümüz Sayın Musa AYDEMİR, Bölge Müdür Yrd. Sayın Ahmet SEFA, Samsun Tasfiye İşletme Müdürü Sayın Salih ŞİMŞEK ve Tasfiye İşletme Müdürlüğümüz personeliyle birlikte Bölge Müdürlüğümüzde görevli 15 Temmuz Gazisi Sayın Selim ÖZDEMİR’i ziyaret ettiler.
 
15 Temmuz gecesi Ülkemize alçakça saldıran FETÖ’cü hainlerin hedef aldığı kritik yerlerden biri olan Genelkurmay Başkanlığı önünde Gazi olan personelimize yapılan ziyarette; 15 Temmuz gecesi iş için Ankara'da bulunduğunu belirten Gazimiz Selim Özdemir "Bu vatana yürekten bağlı binlerce kardeşim gibi ben de hiçbir tereddüt yaşamadan kendimi dışarıda buldum. Ankara'da, Genelkurmay Başkanlığı’nın önünde içeri giren hainlere engel olmaya çalışırken helikopterden açılan ateş sonrası vuruldum. Bugün aynı tehditle karşı karşıya olsak yine aynı yerde değil gazi olmayı ölümü bile göze alırım" dedi.
 
Ziyaret esnasında Sayın Gazimize minnet ve şükranlarımız sunulmuştur. Bunun yanı sıra 10 gün önce kız bebek babası olan Gazimiz Selim ÖZDEMİR’e hayırlı olsun temennisinde bulunulmuştur.