26 Ocak Dünya Gümrük Günü Muhtelif Etkinliklerle Kutlandı.

27 Ocak 2023

19 Ocak 2023 tarihinde, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Bölge Müdürlüğümüze yakın ilkokul ziyaret edildi. Öğrencilere hediyeler verilerek öğrencilerle birlikte pasta kesildi.

24 Ocak 2023 tarihinde, Bölge Müdürümüz Sayın Musa AYDEMİR, İdare Amirlerimiz ve personelimizin katılımı ile Kızılay’a kan ve kök hücre bağışında bulunuldu.

25 Ocak 2023 tarihinde, Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Turnuvada dereceye giren personele kupa ve madalyaları Bölge Müdürümüz tarafından takdim edildi.

Akabinde personelimizin katılımı ile yemek düzenlendi, yıl boyunca çalışmalarında başarılı olan personele, Bölge Müdürümüz ve yöneticilerimiz tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

26 Ocak 2023 tarihinde Bölge Müdürümüz Sayın Musa AYDEMİR, İdare Amirlerimiz ve Personelimizin yoğun katılımı ile Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Bölge Müdürümüz Sayın Musa AYDEMİR’in Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayan tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 
Tören sonrası Samsun Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI makamında ziyaret edildi.


Bölge Müdürlüğümüz hizmet binasında, 26 Ocak 2023 tarihinde Samsun Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Samsun Vali Yardımcısı Sayın Hasan ÖZTÜRK, Samsun İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Ömer URHAL, Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sayın Ahmet BAHADIR, Samsun İl Jandarma Komutanı Sayın Ömer ERSEVER , Havza Belediye Başkanı Sayın Sebahattin ÖZDEMİR ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İl Yöneticileri, İhracatçı Firma Temsilcileri, Gümrük Müşavirleri, Gümrük Müşavir Yardımcıları ve Basın Mensuplarının katılımı ile Dünya Gümrük Günü programı düzenlendi.

Söz konusu programda; Samsun Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Bölge Müdürümüz Sayın Musa AYDEMİR ve Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun İl Temsilcisi Sayın Abdulkadir KÖSTEK Günün Anlam ve Önemini belirten konuşma yapmış, akabinde 2022 yılında Samsun ilinde en fazla ihracat yapan firma temsilcilerine plaketleri takdim edilmiştir.